Seizoen 2012-2013

 

Ons eerste concert in het seizoen 2012/2013 vond plaats op 10 november 2012 in de Maartenskerk in Doorn.
Hieraan werkten ook mee: Mannenkoor Laudate uit Barneveld, waarmee we twee liederen gezamenlijk uitvoerden, Léon Koppelman (panfluit), die ons begeleidde en ook enkele werken solo speelde, Arjan Breukhoven (piano en orgel) en zijn zoon Matthijs, die ter plaatse werd gevraagd om ons bij enkele liederen op het orgel te begeleiden.
Een orgelsolo van onze dirigent Evert van de Veen maakte het programma compleet.
Het was een mooi en goed bezocht concert.

 

Op 16 maart 2013 mochten we een concert geven, samen met twee andere koren van Evert van de Veen, t.w. "Wijdt Hem uw kunst" uit Harderwijk en het Hervormd Evangelisatiekoor uit Bennekom.
De koren werden begeleid door Arjan Breukhoven aan het orgel en op trompet Adriaan Bruinink en Marinus Buitenhuis.
Dit concert vond plaats in de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen.

 

 

Op 30 maart 2013 werd, na afloop van de repetitie, de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Het bestuur besprak de plannen voor het komende jaar, de financiƫle situatie en de plannen voor een Israƫl-reis in oktober 2014.

 Het derde seizoen werd afgesloten met een tweedaags kooruitje.
Vrijdag 28 juni 2013 brachten we vanaf 17.00 uur door in hotel Cuijk. Hier genoten we van een welkomstdrankje, diner-buffet, vrolijke avond,
overnachting en ontbijt-buffet.
Zaterdag 29 juni waren we in Museumpark Orientalis (Heilig Land Stichting). Ontvangst met koffie met "hemelse koek". Lunch en diner-buffet was ook verzorgd door het park, evenals een rondleiding met twee gidsen. Maranatha heeft in het park twee maal een concert van een half uur gegeven.

Een foto-impressie is te vinden in het Fotoalbum