Seizoen 2014-2015

Afbeelding invoegen

In Oktober 2014 is de koorreis naar IsraĆ«l, waar zo lang naar was uitgekeken, gemaakt. Niet alleen leden van Maranatha, maar ook van andere koren van onze dirigent gingen mee. Klik hier voor een korte impressie. Een fotoserie van de reis is opgenomen in het fotoalbum.


De jaarlijkse ledenvergadering op 28 maart 2015 was van korte duur. Niemand had namelijk commentaar op de vooraf toegezonden jaarstukken. Een teken, dat het bestuur haar taken naar volle tevredenheid had verricht.


Afbeelding invoegen
Op 11 april 2015 werkte Maranatha mee aan de opname van de CD "Zingen tot Zijn eer" met alle koren van onze dirigent. Dit ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als dirigent. De opname vond plaats in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt.
 
 Op de eerstvolgende repetitie werd de dirigent ter gelegenheid van het jubileum een "geldboom" cadeau gedaan. Een olijfboompje met daaraan envelopjes met geld.


 
 
Afbeelding invoegen
 
 
Een foto-impressie is opgenomen in het Fotoalbum.

Het seizoen 2014-2015 eindigde als gewoonlijk op de laatste zaterdag van juni. 27 juni 2015 brachten we door in en rond partycentrum "Het Leersumse Veld" te Leersum. Vanaf 13.30 uur werden we ontvangen met koffie/thee en cake. Daarna hadden we een uur repetitie. De aangekondigde verrassingstocht werd afgelegd met drie paardentrams door de boswachterij. Bij terugkomst was er nog een drankje en werd het tweede repetitie-uur gehouden. Voor een 25-jarig bruidspaar en hun gevolg (65 personen), die deze dag ook in het partycentrum vierden, hebben we twee liederen gezongen (Psalm 108 en Zegenbede). De dag werd afgesloten met een broodmaaltijd met soep en kroket. Rond 19.30 uur ging iedereen weer huiswaarts.