Seizoen 2016-2017

Op 30 december heeft Maranatha in het park Orientalis tijdens het Feest van Licht tweemaal een optreden kunnen geven. Sommige leden hadden naast het zingen nog een taak. Het technisch alles in orde maken, het aan elkaar praten van de liederen, het declameren van twee gedichten en het lezen en spelen van aanbiddingsliederen van Gods Woord. Een prachtig geheel, waarbij we van harte alle eer aan onze God mochten geven!

Tussen de twee optredens konden diverse tentoonstellingen bezichtigd worden in gebouwen en in de bossen van Orientalis. Na afloop waren er in de Romeinse Herberg nog verrukkelijke gerechten met een mediterrane knipoog, een informeel gesprek met de kok Simon, die van joodse afkomst is en ons een mooi joods lied aangeleerd heeft. 

  Afbeelding invoegen
***
De jaarlijkse ledenvergadering werd gehouden op 25 februari 2017. De plaatsvervangend voorzitter nam met ons de jaarstukken door. Iedereen ging daarmee akkoord.
***

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Woerden, Maranathakerk, 1 april 2017.
 
Samen met Christelijk gemengd  koor Chaverim uit deze plaats heeft Maranatha een Passie- en Paasconcert uitgevoerd.
 
De liederen werden begeleid op piano of orgel, afwisselend door de dirigenten van beide koren. Tevens was er begeleiding door een dwarsfluitiste.
Tijdens het lied "Maranatha" klonken twee ramshoorns (sjofars).
 
Verbindende teksten tussen de liederen werden gesproken door de solist, die de Nederlandse versie van het lied "Amazing Grace" zong.
 
Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen  
De afsluitingsdag werd dit jaar op 24 juni 2017 gehouden in de Koningshof te Doorn, onze repetitielocatie.
Aansluitend aan de laatste repetitie was er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

De bijeenkomst werd afgesloten met een verloting.
Iedereen had hiervoor iets meegenomen. Lootjes werden verkocht ten behoeve van de "clubkas". Altijd spannend wie er met welk(e) cadeautje(s) naar huis gaat.
 
Na elkaar een goede zomer toegewenst te hebben, gingen we weer huiswaarts.
 
Op naar het volgende seizoen!